lauantai 18. toukokuuta 2013

Kuukauden uutuudet / Novelties of the month


Melkein jo tekis mieli sanoa että nyt tuli kesä, mutta ei auta innostua niin paljon, kevättä tää kuitenkin vasta on. Miten niin? No kuvat taas kertokoon

***

I'd love to say it's summer now, but because I'm normal pessimistic finn, I cannot say it yet, because you must not be too excited of anything in Finland. If you are too excited, you will get disappointed soon ;) It's all fun and games until somebody loses an eye. But obviously it's spring now.


Tiny birch leafs (last week)


Happakka-perhe odottelee kesää ;)


Love u 2Näitä napsin kirjastomatkalla alikulkutunnelissa
Elävää ja kuollutta
Some of us are already fin(n)ished ;)


Eka tulppaanikin avasi silmänsä

Mutta nyt pitää varoittaa että seuraava postaus on todella spesiaali, luvassa järvimaisemia auringonlaskulla. Erittäin vaikuttavaa. Ja miks en laittanut niitä jo nyt, on niin mahdoton valita niistä parhaimmat, ei pystyny vielä, on liian tuoreessa muistissa. 

Jännittävää viikonloppua!

***

I already need to warn you that next post I will do includes some really special pictures of lake views WITH sunset. I just couldn't add these now, they are all too nice and cannot make my mind yet which ones I add here.

Exciting weekend for you!ps. blogia on käyty lukemassa nyt jokaiselta mantereelta! paitsi tietty etelämantereelta. Aika hauskaa!
ps. now this blog has got visiters from all continents (except of course the Antarctic). Fun!

10 kommenttia:

 1. Voi että! Mua alko naurattaa ku just ite kirjoti uude postaukse jossa lopussa e malttanu olla hehkuttamatta et alkaa jo pikkuhiljaa olla kesä. :) Ihania kuvia, taas! Ja seuraavia kuvia odotellessa... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) kiva kun saatiin nauttia niin kesäisestä viikonlopusta. Kukkamaita värkkäiltiin täälläkin, mutta vielä ei ole niin näkyviä tuloksia kun teillä. Suunnittelu on puoli ruokaa ;)

   Poista
 2. Ihania kevätkuvia!!!! Varsinkin toi tulppaani!! Sun kuvat piristää aina mun päivää täällä harmaan toimiston sisällä istuessa :p Ja onnittelut lukijalevinneisyydestä, vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla <3 lisähymyt sulle: just myllättiin kukkapenkki astetta isommaks, mua niin naurattaa et iltahämärissä kaivetaan pihalle sellasta isohkoa kuoppaa...kukkapenkki, but of course! nyt siinä nököttää kirsikkapuu ja huomenna-loppuviikosta lisää kasvillisuutta =) jee!

   Poista
  2. :) Ei sitten haudata mitään ruumiita sinne takapihalle... Kiva että jaksatte laittaa puutarhaa - musta oli niiin ihana muuttaa kerrostaloasuntoon nyt viime kuussa, kun ei tarvi huolehtia mistään pihasta.. Rakastan metsää ja luontoa, mutta toi puutarhanhoito ei oo kyllä koskaan kuulunut mun juttuihin. Liikaa pitkäjänteistä työtä ja kärsivällisyyttä vaativaa, nääs! ;) Multa tosiaan puuttuu se naiseusgeeni joka saa tykkäämään lapsista ja puutarhasta. No jaa, voi sitä näköjään näinkin elää.. ;p

   Poista
  3. Ei se sulta puutu, se tulee vaan ilmi eri asioissa ;) Ihmeellisesti asiat vaan muuttuuki, teini-Jenni ei sitten yhtään ymmärtänyt kukkien päälle eikä niitä juurikaan arvostanut. Jospa sä olet vielä teini-iässä puutarha-asioiden kohdalla. Niinku nuorekas?!? ;)

   Poista
  4. Joo,se se varmaan on,mä olen sisäisesti aina 17...(ja ulkoisesti,silloinhan on nainen kauneimmillaan... ;)) x

   Poista
  5. Nyt ollaan asian ytimessä!

   Poista
 3. Mahtava kontrasti elävän ja kuolleen välillä! Miten sä näätkin kaikkee tommosta..??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kamera matkassa tulee tutkittua ympäristöä vähän eri lailla =)

   Poista