torstai 18. heinäkuuta 2013

Tuulahdus mereltäKamera on ollut ahkerassa käytössä useammassakin kohteessa, blogipäivitysten edelle vaan on mennyt kesästä nauttiminen. Joten kuvia on kyllä tulossa, mutta viiveellä... Eiliset kuvat polttelevat likaa, tässä tunnin pikakierros The tall ships races Helsinki 2013, kivoja båtskeja!

***

Enjoying summer has made me relatively lazy to write blog. Anyway, lots of pictures to share in my camera. Here's something very fresh from yesterday. Enjoy!Kiva meno päällä, kansainvälinen tunnelma, paljon ideoita ja ihmeteltävää. Voi voi ja voi, tuolla riittäis kuvattavaa ihan koko päiväksi. Mä rakastan tota köysien hallittua kaaosta ja valkoisia purjeita vasten kirkkaansinistä taivasta.

***

Nice athmosphere, international rhythms, lots of ideas and lots of things to be amazed. The tall ships races Helsinki this weekend.
10 kommenttia:

 1. Ei ooooo totta...ompa noi upeita,tuli ihan uskomaton olotila noita köysiä katsoessa,
  kuka purseri tai kippari ottaa niistä selvän,
  eikös se niin ole että niitä nykimällä ohjataan alusta?

  VastaaPoista
 2. Pakko jatkaa vielä uuden tarkastelun jälkeen.
  mahtaiskos vähän vähemmällä köysimäärällä pärjätä???
  No jokatapauksessa aivan mahtavan upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Ja mä en kestä, kun mä vaan haluan tonne takas, äkkiä!

   Poista
 3. Aivan mielettömän upeita-ainutlaatuisen merellisen tunnelman kyllä ihan aistii noista kuvista. Tosi hienoja kuvakulmia, jotka välittävät hyvin yksityiskohtia. Jussi tykkäs erityisesti siitä, joka houkutteli niin kuin "köyttä pitkin laivaan". Se on jo aika poika joka kiipeis niitä tikkaita pitkin ylös, puhumattakaan siitä, että siellä raa`an päällä vielä jotain naruja reivailis tai purjeita viikailis!!! Taitaa olla miehet rautaa ja laivat puuta?? HIIO HOI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi paikka juurikin inspiroi tuhansiin eri kuvakulmiin... että mielikuvitus pääsi tunniks aivan valtoimelleen. Niin huikeita aluksia!!!!

   Poista
 4. Näitä katsellessa tekee mieli merille. Kerrassaan lumoavaa! ...mielikuvitus virtaa ja näen itseni kannella loikoilemassa: ihailemassa köysiä ja taivaan pulleita pilviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! ja meren suolainen tuoksu maistuu kielellä =) Jotenkin näen myös silmissäni G&H:n sinivalko-raitapaidoissa vaikkapa ruorin ääressä ;) tietty merimieslakit vinossa

   Poista
  2. Ihana ajatus Jenni! Kunpa sen voisi toteuttaa!

   Poista
 5. Mahtavia kuvia ja upeita laivoja! Meidänki piti mennä tuonne, mut ei vaan millään ehditty! Harmitus on suuri! Mutta näistä kuvista oli kiva nauttia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli upeeta ja tuli miljoona ideaa mitä toivottavasti joskus voidaan sit ihan ajan kanssa toteuttaa.

   Poista