tiistai 17. maaliskuuta 2015

Täällä ollaanBlogin päivitys on jäänyt, valokuvaus ei, vaikka harmaa ja pitkä epätalvi hieman söi motivaatiota lähteä ulos harjoittelemaan. Syksyllä olin parilla kurssilla, ja nyt ymmärrän kameraani paremmin kuin aiemmin. Jossain kohtaa huomasin, että kaikki tähän asti otetut kuvat on ihan kuraa, mutta sitten taas tasapainoiltiin ja nyt oon siinä näkemyksessä että oppia ihmisen pitääkin, eikä ole väärin että oppiminen näkyy. Ideoita multa ei ole ikinä puuttunut, mutta niiden toteuttaminen on nyt lähempänä kun aiemmin ja samaten kameran tekniikan jonkinnäköinen tajuaminen aikaansaa lisää ideoita. En ole koskaan ollut hyvä olemaan medium tai vasta-alkaja vaan aina pitäs olla heti ihan kuningas. Niin... tämä valokuvaus on siis erinomainen oppikoulu oikein todella hyväksymään että aluksi vaan on huono. Ei sen kummempaa. 

Tässä jotain kuvia helmi-maaliskuulta Kallosta ja Noormarkusta, Ahlströmin ruukilta. Se on kans kiva paikka, siellä tullaan käymään vielä monesti.
Ensikerralla kuvat ehkä sellasesta suhteellisen söpöstä kohteesta, en malta itekään odottaa <3

Jenni

2 kommenttia:

  1. Kiva kun oot takasin! Ja upeita kuvia taas, mielestäni sulta ei oo mitään "kuraa" aiemmin tullutkaan, mutta ymmärrän itsekritiikin. ;) Itsekin kaipaisin tekniikka-opetusta, kävin myös lyhyen kurssin, mutta se oli tosiaan liiankin lyhyt... Kamerakin pitäisi uusia... Jep, mutta aivan ihania merimaisemia teillä siellä. Ja mikäköhän se seuraava "söpö" kohde on, jännää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 samoja aatoksia täällä, mutta yrityksen ja erehdyksenkin kautta voi tässä lajissa oppia, joten kokeillaan sitä =)

      Poista