tiistai 21. huhtikuuta 2015

Aarre


Tämän viikon teemakuva on aiheesta Aarre. Kovin henkilökohtaisiin asioihin en halua blogissani mennä, mutta tiedätte varmaan että kun mielleyhtymä menee samantien johonkin, sitä on joskus vaikea ohittaa tai yrittää korvata jollain "toiseksi parhaalla".

No niin, ennen kuvaa tulee selitys; olen perinyt mummultani hyvin paljon. Isoimmat ja tärkeimmät oppimani asiat, ovat periaatteessa peräisin mummultani, ainakin olen oppinut ne paljolti hänen tiedonjanonsa ansiosta. Mummu oli hyvin hyvin kiinnostunut lukemaan ja oppimaan uutta. Siis poikkeuksellisen kiinnostunut. Ja ehkä, ainakin toivon, sellainen sama ikuinen kiinnostus kaikkeen uuteen on periytynyt myös mulle. Ja tämä -kiinnostus, oppimisen jano, terve uteliaisuus, tieto, viisaus- on siis mun aarre. Kuvassa Mummu ja mummun kirja.


Mukavaa viikkoa!
Jenni


Pieni Lintu - MakroTex challenge

18 kommenttia:

 1. Kaunis ja herkkä kuva - ihana aarre :)

  VastaaPoista
 2. Paljon viisauksia ja hyvää siirtyy sukupolvelta toiselle!

  VastaaPoista
 3. Hieno kuva! Itselläni oli vähän samanlainen mummo. Hän oli hyvin kiinnostunut kulttuurista ja taiteesta. Kuvallisesta, musiikillisesta, näytellystä ja kirjallisesta taiteesta. Olen perinyt vastaavan intohimon ja näin ollen myös paljon kirjallisuutta(lähinnä runoja) sekä avarakatseisen kiinnostuksen mm kuvataiteeseen. Ei mummo mikään rikas ihminen ollut, mutta säästi ja osti kauneutta elämäänsä kirjojen ja taulujen muodossa. Ja jos tilaisuus tuli kävi kuuntelemassa ja katsomassa konsertteja ja näytelmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oman tarinasi jakamisesta! On meillä ollut hienot mummot!

   Poista
 4. Hieno kuva :) Ja hieno aarre - aloin itsekin miettiä kirjoituksesi alussa, että mitähän minä kuvaisin jos pyydettäisin kuvaamaan aarretta. Mieleeni tuli ensimmäisinä parikin kirjaa! Ja sitten seuraavaksi koira ;) ;) Se vielä täytyy sanoa, että jos et olisi kertonut mitä tuossa kuvassa on, niin oisin luullut että tuo muotokuva olet sinä. Vaikka se on sumea, niin piirteet on ihan sun. Olet siis tainnut periä mummulta myös fyysisiä piirteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puli! Joo, moni on luullut että se on mun kuva, hassua!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos kun poikkesit ja jätit jäljen blogiini <3

   Poista
 6. Kiitos sinulle taas inspiroinnista!

  VastaaPoista
 7. Oi, kaunis ja mielenkiintoinen vastaus haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 8. Oot perinyt upean aarteen mummolta ja upea on kuva myös <3

  VastaaPoista
 9. Ihana kuva ja kauniit muistot mummusta

  VastaaPoista