perjantai 22. helmikuuta 2013

LaplandHiihtolomien kunniaksi muistelen tässä itsekin muutamien vuosien takaista Levillä snoukkailua. Rinteestä tulee niin harvoin otettua kuvia kun tämmösen veteraani(off-piste)laskijan täytyy aina varautua kaatumisiin. Kamera&kaatuminen kun ei ole mikään win-win ratkaisu.


***


Some pictures from Lapland, the best skiing center in Finland, Levi. These were taken few years back, its sad that I have only few pictures from there. But you know, when you take camera to ski slope (or off-piste), it's guaranteed you will fall.On top of Levi there's a restaurant called Tuikku. Beauuuuuuutiful!!!


Scenery from Tuikku. Cute little trees all covered with snowHeading to new adventures


All I love


Did I mention what happens when you fall (off-piste)? Not a piece of cake...but there are nice moments too


Troubles of too slow speed. Anyway, I LOVE THIS PIC!!
Natives, yes you can see reindeers while snowboarding, hih


As the sun sets, it gets really cold


...and dark


but that's another experience thenKivaa viikonloppua kaikille!
***
Sunny weekend to you darlings!

7 kommenttia:

 1. Voi Jenni miten ihania kuvia! Siis kaikki sulla täällä! :) Sain sun äipältä tän blogin osoitteen kun me Tapsan kanssa käytiin niillä kylästelemässä. :) Oli niin ihana lukee näitä sun kirjottamia juttuja ja katsoo kuvia. Ja voi kuule, ihan hätkähdin ku näin ne sudenkorentokuvat, (mä fanitan sudenkorentoja ihan valtavasti) koska oon iteki ottanu samanlaisia kuvia pitkosppuilla lepuuttelevista korennoista. Hykerrytti.

  VastaaPoista
 2. KIITOS JENNI kivasta kommentista =) Kiva kuulla susta näin, toivottavasti päästään jatkaan juttua livenäkin vielä lähiaikoina. Korennot! Sithän meillä on muutakin yhteistä kun "pää"asiat ;)

  VastaaPoista
 3. Voi että Jenni, toivottavasti tosiaan pian nähdään livenä! On niin hauska huomaa miten meissä on muutaki samaa kun nimi ja nää "pääasiat". :D Mä tuun tänne nyt si aina uudestaa kyyläämään ja ettiin lisää yhtäläisyyksiä. ;) Sulla on kiva blogi! Mut kuinkas se voiskaa olla mitää muuta ku oot iteki nii kiva! <3 Voimia niihi pääasioihi ja kaikkeen, oot ajatuksissa usein!

  VastaaPoista
 4. !!!!! ^.^ Meni ihan kylmät väreet ku katoin näitä!! Ihania!! <3

  VastaaPoista
 5. Jeepu, blogikyläillään! =)
  Maria, odotapas hetki niin näet näitä viel lisää josko näkyis jotain vielä tutumpaa? =)

  VastaaPoista
 6. Aah, tutulta näyttää...ettei olis meidän reissulta? Hyviä muistoja, hyviä muistoja...

  VastaaPoista
 7. Missu! Niinpä niin, kuvat juurikin kyseiseltä reissulta. Niin oli nättiä =)

  VastaaPoista